dilluns, 28 de juliol del 2014

Avanç informatiu

 



      Encara no tenim llesta la pàgina web : http://elquadernrobat.com, esperem que estigui disponible ben aviat.  Per aquest motiu, aquesta entrada és únicament informativa, i esta adreçada a tots aquells/es que busquen informació de la galeria El quadern robat. Si clickeu aquest link obtindreu informació de l'exposició amb la que vam inaugurar, i que ara estem a punt de clausurar: http://quadernrobat.blogspot.com.es/2014/03/una-declaracio-dintencions.html i : http://quadernrobat.blogspot.com.es/2014/03/inauguracio.html

Aquí us deixo un avanç de les primeres exposicions programades:

Tenim previst començar la temporada el 18 de setembre amb una exposició de l'Oriol Jolonch que es titularà Anecdotari del segle XXI i Altres realitats inventades . El 20 de novembre exposarem la sèrie de mapes de Jorge R. Pombo (Nova York i Lucca), i a primers de febrer de 2014, una sel.lecció de fotografies de Jordi Casañas.


 Podeu seguir les activitats dels artistes amb els que col.laborem a través del Facebook.


 Per a més informació, també podeu escriure al correu:  info@elquadernrobat.com

Premsa:

La Vanguardia:



Cuadros de una exposición:

http://cuadrosdeunaexposicion.com/páginas-personalizadas/el-quadern-robat-galeria/

El Punt Avui:

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/729384-canvi-daires.html?cca=1&tmpl=component&print=1&page=



2 comentaris:

  1. Que bona la foto que encapçala l'article! La llum blava que hi ha a l'habitació del fons del passadís i que es reflecteix en el quadre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs la veritat és que no és que la llum es reflectís en el quadre, si no que el quadre era exactament d'aquell color blau. Potser era el quadre que il.luminava l'habitació? El poder màgic de l'art!

      Elimina