dijous, 14 de juny del 2012

GilMor Constructions: Art in Reception

    

   

     Segueixen arribant correus molt estranys. L'últim va arribar el dia 1 de juny, es tractava d'algú que volia convertir la seva casa de camp en una mena de casa rural amb propòsits comercials. Per això havia decidit comprar uns quants quadres, li era ben igual de quin tipus o artista. Textualment deia: oli o aquarel.la, fotografia o paisatge, semi realista o abstracte. L'interès per un artista en concret era inexistent. Es deixaven aconsellar, i posaven un preu orientatiu per cada obra.  Si els seguies el corrent i els suggeries un en concret, llavors entrava en joc la segona part. El pagament es faria amb una targeta de crèdit i per un import molt superior a l'obra. Un cop carregat l'import del quadre, haviem de transferir la diferència a un compte que ja ens dirien, i que corresponia a un fabricant de cortines que no podia cobrar amb targeta de crèdit... En fí, tot plegat una mica dubtós. Mai s'ha d'acceptar un pagament per un import superior al que es demana, segur que hi ha trampa. Ah!, així que els vam dir que havien de pagar per transferència i pel valor exacte de l'obra, ja no van tornar a contestar...

    Aquest correu, demostra bastant més creativitat que els que haviem rebut fins ara, el de'n Mr. Mervyn Baylor i el d'en Mr. Mac Nuel, em pregunto si prové del mateix equip creatiu o n'és un de nou.

(Vegeu "La increïble història de Mr. Baylor", publicada al mes d'abril de 2012 i "La falta d'imaginació de Mr. Mac Nuel", publicada al mes de maig de 2012)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada