dimecres, 20 de novembre del 2013

Ourmeets, una amenaça als blogs

   

     Una vegada més, he de fer un parèntesi per avisar als bloguers: darrerament, els blogs són amenaçats per una nova font de trànsit anomenada ourmeets. No intenteu clickar al damunt. Les vostres estadístiques es disparen no perquè tingueu nous visitants, si no perquè esteu sent víctimes d'atacs de robots. Si no feu res, no us passarà res. El perill existeix només si clickeu al damunt de la font de trànsit o pàgina web. Busquen adreces de correu per enviar spam (en el millor dels casos). De vegades us poden enviar toians per xuclar números de compte bancaris (si feu operacions amb targeta de crèdit a través de l'ordinador). Funcionen fins que Google els detecta i posa filtres, però al cap d'un temps, en surten de nous. El millor consell: ignorar-los. Per més informació :

http://quadernrobat.blogspot.com.es/2013/09/vampirestat-els-vampirs-tambe-han.html

     Fí del parèntesi. Aquest és un blog de reflexions personals sobre art i artistes contemporanis, per si algú vol saber a quina mena de blog ha anat a parar.

4 comentaris:

  1. Hola Anna,
    Moltes gràcies per l'avís. És molt fàcil caure en la temptació de mirar les estadístiques. Sempre agrada saber que el teu blog és llegit i xafardejat però no pas per pirates és clar.
    Esther

    ResponElimina
    Respostes
    1. De vegades aquests robots pirates no criden tant l'atenció (vull dir que no fan 49 entrades de cop, per exemple). Només entren una o dues vegades. Sí que ens adonem que entren d'una pàgina web amb un nom estrany, però no pensem que pot ser una pàgina maliciosa. Llavors és quan és més perillós clickar per saber quina mena de pàgina és. Ahir, per exemple, em van entrar a través de http://10tut.blogspot.com. Compte! Eren posibles intrusos del Vietnam.




      Elimina
  2. Gracias por la aclaración, justo me esta ocurriendo a mí también,
    buscando en google he dado contigo , gracias por tu aviso!
    Un saludo
    Isabel
    http://dmodaydtendencia.blogspot.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti, Isabel por hacerme saber que te he sido útil. Sin duda, me daré un paseo por tu blog.
      Un saludo

      Elimina